MixMike vs vasoart
  • 12 Comments sorted by
  • Реклама:

• само да вмъкна че идеята за млякото и сърцето е до болка позната...и не е нова! Има я на доста места, реализирана в много по добър вариант.

Другите снимки ми харесаха.

Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • ми нищо....всеки има право да се пробва.
    www.vasoart.com

• Васо ,това е най-трудното ,да бъдеш нов и концептуален Cool. Всеки тръгва в началото да копира най-вървежните и лесни неща ,важното е да си намериш нишата и да успееш да кажеш нещо ново,ама последното единици го могат.

Да ви напомня ,че коледа идва.Разбрах че идва, защото почнаха да ми теглят някакви новогодишни украски:)

image

• това го зная много добре лемонадке Smile така е, въпроса е кой е в началото...и кой накрая
    www.vasoart.com
  • Наздраве MixMike !

Нещо май не си добре с нервите, има лек за това. Laughing

www.vasoart.com

• "Преди няколко месеца те помолих да не коментираш мои мнения, снимки и т.н. както аз го правя спрямо теб. Обаче заядливата ти сиромашка душица не може да не се заяжда, особено с мен, защото в прав текст ти казах някои истини!"   .... та нещо си противоречиш! Пак прочети какво си ми написал и помисли малко дали нямам право да изказвам мнение относно снимките ти, а и не само за твоите!

Значи от написаното излиза че ти можеш на воля да "казваш истини" а аз простосмъртния не мога, така ли е? Laughing Хитро а?

Мерси за пожеланията относно моето здраве! Хаирлия да е...

www.vasoart.com

• чудих се какво да ги правя тези постове

да ги изтрия - ще ги напишете пак, някой друг път

темата вече беше затворена (мерси, борис), но има недоволни

ето, отворена тема, заповядайте

приканвам и двама ви на следващата среща

ще се радвам да ви сложа един до друг

за кавга са нужни двама ...

извън тази тема е въведена забрана на двама ви да коментирате един друг, позитивно или не

прав-крив - не ме интересува

голями хора...

може да се забавлявате така - недейте, че не ми харесва

може да се палите наистина от тези неща - недейте, че няма смисъл

голями хора ...

пък като малки деца

• моето мнение по темата:

най-правилно би било един хубав ДЕЛЕТЕ и хоп, спестих си малко време и вместо да пиша глупости щях да поработя върху някоя друга полезна функционалност на сайта нпр

васо - грешиш

не се говори така, защото е явно заяждане. хитро и леко, но заяждане

и да е вярно и да не е това което си написал - факт е че изолираш една снимка, като казаното за нея всъщност може да се каже и за повечето снимки в темата

вече веднъж имахте приказка с МиксМайк, следователно, подобна постъпка не е на място

миксмайк - грешиш

не се говори така, защото е остра реакция

и да е вярно и да не е това което си написал - с подобен отговор към васо, демонстрираш същите качества като него

вече веднъж имахте приказка с Васо и следователно подобна постъпка не е на място

извън тази тема имате забрана да си пишете и коментирате

това е съвсем лесно изпълнимо нещо и очаквам и двамата да продължите да участвате в дискусиите както и до сега

веднъж затварях тема

този път правя нова

нямам време за губене, а това е загуба на време

тук очаквам да пишат интелигентн хора интересуващи се от темата на сайта

горното поведение не отговаря на нито едно от тези две неща

тук и сега е мястото да си кажете каквото имате

но културно, с примери и аргументирано

П.П. моите извинения към лемонадката че преместих цялото й мнение със снимката тук

• спор от такова естество излиза от сферата на думите и не може да се води културно и без да прераства в личностни нападки

без да си лексиколог се вижда, че много от нещата, които ги чувстваме, нямат название и езиков еквивалент

само с невербално общуване могат да постигнат съгласие, да се съберат на едно място, да пият по 1 ракия и да си покажат някои неща един на друг на компютъра или с четката. тва е начинът да не се драчат :)

nname.org the devil himself

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации