Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Нова тема - нов късмет. Време е за есенни снимки - че даже и за коледни.
Ето и от мен
Това е микс от септемврииски и октомврийски. Но и без друго чак сега ги аксептват, реших да са в тази тема.
![]()
![]()
![]()
![]()
И нещо за гладните...
![]()
Хайде и аз да се разпиша в новия месец
много вдигнахте летвата този месец
Boris, много добри изпълнения..
"многоръката" и "самурайката" хващат добре погледа..
ivanmateev, харесват ми 'food' сериите ти, макар че тук не си пост-нал най-добрите си..
(позволявам си малко градивно критикарство, от което всеки има малко нужда
)
хайде и аз да се включа с 2-3 от последните качени ( че да има на какво да си връщате критиките
)
П.С С най-добро чувство за хумор към всички...
@boris
снимката с ръцете ме кефи - готина сток снимка. иначе, 'залята от кафе' снимката ми харесва най-много - кефиш!
@ivanmateev
личи си кой работи и не се ослушва 
2те момичета с китарат, тази с оранжевия фон са мн яки
а относно разни храни и напитки ... няма да те коментирам. добър си!
@vanilla
в хитрите идеи е ключа към бараката
@роби
кво се буташ при про-тата
@mick
ти сега ще ми буташ никонски бокета във всяка тема ли? 
риал естейт снимката е супер. аз бих оставил малко повечко небе, но това си е въпрос на личен избор
слушай Админа
Да се разпиша и аз
Плахо един брой:
Пак от мен, от сутрешната фото сесия преди работа!
Ето и моите три!
![]()
![]()
Ето и от мене малко от последните ми неща. На мене коледната тема ми е една от най-лесните и приятни. Обожавам звездички и блясъчета да правя.
sunnyfrog, много изчистено и свежо, фаворит ми е тази с елхичката
И аз успях да поснимам тези дни на коледна тематика, ето последните
Преди половин час...
слушай Админа
Айде отново да се разпиша в темата
Айде и от мен
Ами аз не ги мисля за страхотни, но иначе опъвам на балкона /който е идеален за целта, защото е боядисан в бяло и няма декоративни парапетчета, който да хвърлят сенки
/ един бял катастрон, нагласявам белия баланс и ако има проблем после в шопа!Това е! Понякога се получава /когато е слънчево/ - понякога - не/когато е облачно/!
Важното е светлината да не пада директно върху обекта! Елементарно, но за сега върши работа
![]()
И от мен ново още неодобрено навсякъде -същия модел но с новото ми осветление .
Между другото в арената има един фото торент към 80 гигабайта с филми и уроци за фотография и осветление. Изтеглих почти половината неща -има полезни филми.