дай малко инфо... до колкото разбирам си на финала
!!!
дано не съм се объркал нещо.... ако не... успех бро!!! lol...
http://www.istockphoto.com/forum_messages.php?threadid=76601&page=1
. Говоря сериозно и се надявам че ще получа и сериозни отговори.
сега се сетих че бях пуснал тема при анонсирането на въпросния конкурс... искам да знам защо никой нищо не знаеше тогава ? ...после гледам профила на форумец в ИС който има еди колко си битки и е наясно с нещата и най-интерестното участва в същия този конкурс ? wtf нали... ?
какъв е смисъла на този сайт? да се регистрираш и само да четеш... а като знаеш нещо повече от другите да си траеш?
. Изобщо не ми е това идеята, но по-скоро ми се ще да спретнем сериозна дискусия по въпроса с конкретния конкурс. А и все пак тук се надявам да срещна хора които си помагат взаимно а не обратното. И съвсем не преувеличавам, ако човекът е зает защо тогава въобще си прави труда да ангажира вниманието ни с неговите успехи? Вярно е успял е, да е жив и здрав. А от тук насетне какво правим...?
...подкрепям напълно ivanmateev,
пафф, тотовас никой не е длъжен да обяснява за всяко нещо как ,защо и къде го прави ,
единствено при наличие на желание (и време..) за това - се ражда споделянето...
а като се съберат повечко 'споделяния' на едно място -ето го и форума се заформил.
Това звучи малко като - " абе как може да не ми кажете досега - че имало исток..."
Който търси - винаги намира... не е задължително това да стане бързо и на момента обаче -
а пък особено с тон - "Искам да знам...."
еми не става...
И накрая - най правилната гледна точка -смяна на местата
Пафф да си прочете постинга - и да си представи че Росен го е писал... как би отговорил
Хайде със здраве.. ама нека тукашния форум... да не заприлича на "бабетата пред входа.."
НИКОГА НИКОЙ не съм задължавал. Къде го прочетохте това??? Казах че се НАДЯВАМ да срещна хора тук които да си ПОМАГАТ взаимно а не да спорят, дърлят и т.н.! Mick, смятам че сме достатъчно големи и зрели хора за да знаем че "бабетата пред входа.." са при лапешките, чатаджийски форуми. Всеки тук знае че обсъждаме сериозни теми и съответно трябва да се държим подобаващо с КУЛТУРЕН а не просташки тон. Съжалявам че сте ме разбрали погрешно, но това е един от ГОЛЕМИТЕ недостатъци на форума, както и на чата. И още нещо, който има сърце да дава и помага ще го направи а който се стиска си е негов проблем. Не разбирам обаче къде е помощта в егоизма? Никой никого не моли или задължава да разкрива тайни, а ПРОСТО ДА ПОМОГНЕ. Има разлика! Тъй че още веднъж се извинявам ако съм прозвучал грубо, не ми е това идеята. Благодаря на всички
Тотовас, понеже посоката на темата се смени от постинга на Пафф:
"...искам да знам защо никой нищо не знаеше тогава ? ...после гледам
профила на форумец в ИС който има еди колко си битки и е наясно с
нещата и най-интерестното участва в същия този конкурс ? wtf нали... ? "
а ти в следващия си мнение го 'подкрепяш' ...
та за това реакцията ми е повече от нормална -
просто не ми се иска да се приказва гадаейки,
най-малкото защото дори няма отговор от самият Росен (не че е длъжен да го прави)
А форумите винаги са си били такива - едни хора пишат без да четат...други четат без да пишат
...абе от всичко по малко
П.С прочетете пак предишният ми пост за да не го повтарям
какви са тия дебати ? само едно ще ви кажа... професионалистите и тези които могат.. споделят.. имат блогове, сайтове, пускат видеота... не сте ли се замисляли защо тези хора разкриват професионалните си тайни и техники for free? защо юри има сайт пълен със съвети... видеота, теми все ценни неща до които той сам е стигнал... Joe McNally... и въобще хората които са най най горе... замислете се... тези които крият и си кътат са пълни мишоци и не успели професионално. росен може и да не е видял темата ми.. ок.. ама айде моля без мании за защита и правосъдие... никой не е поставен на бесилото 
Моя скромен опит доказва, че хората, които не споделят, не им е чиста работата ; )
Това не го казвам за конкретния случай, а принципно!
А относно този случай, най-доброто, което може да се направи, вместо излишните текстове,
е просто да се прати един линк, към темата на самия Росен и с това да се приключат терзанията.
Поздрави : )
hi на всички, wow току що виждам колко много мнения са изписани по темата, която виждам за пръв път... 10x на всички за подкрепата!
в момента съм адски ядосан, защото вчера супер безцеременно ми беше отнето първото място на въпросния конкурс. позволявам си да споделя това първо тук. хора, не знам какво да кажа - досега са ме рязали хиляди пъти в бг, вече не ми прави впечатление, но в световен мащаб не вярвях, че това е възможно, не и по този прозрачен начин...
темата е дълга и аз ще обясня супер обстойно всичко за SC, но за референция от финала, моля прочетете оценките на съдиите на 20 стр.:
http://ww w.istockphoto.com/forum_messages.php?threadid=76601
в момента съм адски афектиран, просто нямам думи!!!
и да - наистина нямам време, това е факта, поради които не се включих до момента в дискусиите, само за информация - от първата тема на paff пиша материал на БЪЛГАРСКИ за всеки, който се интересува от правилата, както и тънкостите в SC.
и не - въобще не ме е страх от конкуренция, защото аз повече няма да участвам в Steel Cage! сега отивам да им кажа, къде точно да си заврат дисковете и книгите, както и "престижната" iStock тениска полагащи се на "втория"!
P.S. при мен microstock-bg не се отваряше за известен пириод Роби, не знам защо, но в никакъв случай не съм човек, който "си трае" и си "пази тайните"
росене, всичко е точно, не си длъжен да споделяш нищо, а ако го правиш - още по-добре
относно неотварянето - много странно, сайта си беше ок, ако се повтори - може да ми пишеш да го видим къде е проблема
относно текста на БГ - ще се радвам да го пуснеш тук
а за бетъл-а:
аз не разбирам от тези неща, и не мога да направя адекватна оценка
това което те съветвам е да не правиш нищо сега, остави го да отлежи малко ...
Браво, Росене!
Като оставим настрана класацията, страшно се радвам, че има наш човек в SC. Желая ти успех!
Колкото повече се занимавам с ИС толкова повече се убеждавам, че вместо да гледат работата ти,
гледат съвсем други неща и следователно колкото и гневни писма да им пише човек все са им малко.
Така ми се ще да греша. : \
Аз също искам да поздравя Росен за това което е направил. Впечатлен съм!
Росене, това както разбирам е някакво състезание за фотошопски колажи...ако е така бих искал само да попитам, има ли ограничение за използваните файлове в колажа? В смисъл трябва да са 100% твои неща или може да се ползват от фрии снимките в ИС? Интересно ще ми е, да прочета на български това което смяташ да пуснеш за този конкурс. Още веднъж БРАВО!
между другото темата е добър пример защо не трябва да се правят избързани заключения, особено пък за хора които не познаваме
ядосват ме с rejections ама...
...да не цапам темата допълнително
Колажите са много яки наистина! : )
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos