wow Rosen !!!
  • 32 Comments sorted by
  • Реклама:

• дай малко инфо... до колкото разбирам си на финала :face-surprise: !!!

дано не съм се объркал нещо.... ако не... успех бро!!! lol...

http://www.istockphoto.com/forum_messages.php?threadid=76601&page=1

• А бе много бих искал и аз да разбера някои неща за тези конкурси "битки". Щото съм убеден че имаме доста къдърни представители тук в сайта и можем да ги сразим в Istock-аWink. Говоря сериозно и се надявам че ще получа и сериозни отговори.
  • уникално добре ги правиш колажите, дай да организираме една лекция да споделиш магията!
    nname.org the devil himself
  • рисуването е малко като ебането, ако не успееш да се похвалиш няма същото удовлетворение Cool
    nname.org the devil himself

• сега се сетих че бях пуснал тема при анонсирането на въпросния конкурс... искам да знам защо никой нищо не знаеше тогава ? ...после гледам профила на форумец в ИС който има еди колко си битки и е наясно с нещата и най-интерестното участва в същия този конкурс ? wtf нали... ? 

какъв е смисъла на този сайт? да се регистрираш и само да четеш... а като знаеш нещо повече от другите да си траеш?  

• Нека и аз да кажа нещо по въпроса. За голямо съжаление в България (а може би не само в България) нещата стоят така че колкото повече знаеш толкова повече неприятности можеш да имаш. В тази връзка ние българите сме свикнали да угаждаме на собствения си егоизъм и по-добре ще е за нас да си мълчим, да си кътаме откритието, да не го споделяме с никой, че току виж са ни го откраднали. В конкретния случай някой (няма да споменавам имена) го е шубето от евентуална конкуренция. И за да не рискува да бъде изместен от удобната за него позиция като сподели със съфорумниците си предпочита да ги дразни с провокативни подмятания. Никога не съм бил привърженик на подобно отношение, но явно едни от най-великите болести не само на 21-ви век си остават егоизма и лицемерието. За огромно съжаление и болка на сърцето си го казвам. Съгласен съм с теб paff , дай да измислим нещо по въпроса.Cool
  • Не преувеличавате ли малко? Шубе...конкуренция...Човека сигурно няма време. А и друго характерно за България (и само за България) е, че форумите са място не за споделяне, а за скандали :) А не на всеки му е до спрове :)
  • ivanmateev, далече съм от спорът приятелю Smile. Изобщо не ми е това идеята, но по-скоро ми се ще да спретнем сериозна дискусия по въпроса с конкретния конкурс. А и все пак тук се надявам да срещна хора които си помагат взаимно а не обратното. И съвсем не преувеличавам, ако човекът е зает защо тогава въобще си прави труда да ангажира вниманието ни с неговите успехи?  Вярно е успял е, да е жив и здрав. А от тук насетне какво правим...?Wink

• ...подкрепям напълно ivanmateev,

пафф, тотовас  никой не е длъжен  да  обяснява за всяко нещо как ,защо и къде  го прави ,

единствено при наличие на желание (и време..) за това - се ражда споделянето...

а като се съберат повечко 'споделяния' на едно място -ето го и форума се заформил.

Това  звучи малко като - " абе как може да не ми кажете  досега - че имало исток..."

Който търси - винаги намира... не е задължително това да стане бързо и на момента обаче -

а пък  особено с тон - "Искам да знам...."   Undecided еми не става...

И накрая -  най правилната гледна точка -смяна на местата

Пафф да си прочете постинга  -  и   да си представи  че Росен го е писал... как би отговорил ;)

Хайде със здраве.. ама нека тукашния форум...  да не заприлича  на "бабетата пред входа.."

• Явно съм попаднал в криворазбраната цивилизация, хахахахаха Smile НИКОГА НИКОЙ не съм задължавал. Къде го прочетохте това??? Казах че се НАДЯВАМ да срещна хора тук които да си ПОМАГАТ взаимно а не да спорят, дърлят и т.н.! Mick, смятам че сме достатъчно големи и зрели хора за да знаем че "бабетата пред входа.." са при лапешките, чатаджийски форуми. Всеки тук знае че обсъждаме сериозни теми и съответно трябва да се държим подобаващо с КУЛТУРЕН а не просташки тон. Съжалявам че сте ме разбрали погрешно, но това е един от ГОЛЕМИТЕ недостатъци на форума, както и на чата. И още нещо, който има сърце да дава и помага ще го направи а който се стиска си е негов проблем. Не разбирам обаче къде е помощта в егоизма? Никой никого не моли или задължава да разкрива тайни, а ПРОСТО ДА ПОМОГНЕ. Има разлика! Тъй че още веднъж се извинявам ако съм прозвучал грубо, не ми е това идеята. Благодаря на всичкиWink

• Тотовас,  понеже посоката на темата се смени от постинга на Пафф:

"...искам да знам защо никой нищо не знаеше тогава ? ...после гледам
    профила на форумец в ИС който има еди колко си битки и е наясно с
    нещата и най-интерестното участва в същия този конкурс ? wtf нали... ? "

а ти в следващия си мнение  го 'подкрепяш' ...

та за това  реакцията ми е повече от нормална -

просто не ми се иска  да се  приказва гадаейки,

най-малкото  защото дори  няма отговор от самият Росен (не че е длъжен да го прави)

А форумите  винаги са си били такива - едни хора пишат без да четат...други четат без да пишат

...абе от всичко по малко :)

П.С прочетете пак  предишният ми пост за да не го повтарям ;)

• какви са тия дебати ? само едно ще ви кажа... професионалистите и тези които могат.. споделят.. имат блогове, сайтове, пускат видеота... не сте ли се замисляли защо тези хора разкриват професионалните си тайни и техники for free? защо юри има сайт пълен със съвети... видеота, теми все ценни неща до които той сам е стигнал... Joe McNally... и въобще хората които са най най горе... замислете се... тези които крият и си кътат са пълни мишоци и не успели професионално. росен може и да не е видял темата ми.. ок.. ама айде моля без мании за защита и правосъдие... никой не е поставен на бесилото :face-wink:

Why Pros Share Everything They
    Know

• Моя скромен опит доказва, че хората, които не споделят, не им е чиста работата ; )

Това не го казвам за конкретния случай, а принципно!

А относно този случай, най-доброто, което може да се направи, вместо излишните текстове,

е просто да се прати един линк, към темата на самия Росен и с това да се приключат терзанията.

Поздрави : )

• Това че човека се е регистрирал в този форум, незначи че влиза всеки божи ден за да  види нещо дали се е променило.Твърде лично го приемате всички. Аз  съм била регистрирана в други форуми и съм била активен участник и после просто ми става безинтересно и преставам да влизам и да участвам!

А относно играта и аз не бях наясно. Но то всичко си пише и като разгедаш 2-3 битки и стават ясни правилата. И подчертавам моя английски не е на никак добро ниво и пак съм схванала. Друг е въпроса, че не ми се занимава с участия в подобни начинания.
  • Реклама:
  • Темата се извергна...

Коментирате относно споделяне/пазене на тайна, без дори да сте сигурни, че човека знае, че проявявате интерес...Драснете му някой сайт мейл. Днес обявяват резултатите от финала. Вместо да го поздравим и да му пожелаем късмет гледайте каква сапунена опера правим :)

Ето 3 клипчета, които не ги е гледал.

Първото е от миналогодишния финал.

http://www.youtube.com/watch?v=jqQS4hLxuxM

http://www.youtube.com/watch?v=4Y4Yflc5Hno

http://www.youtube.com/watch?v=kOYS4xJfCSE

• hi на всички, wow току що виждам колко много мнения са изписани по темата, която виждам за пръв път... 10x на всички за подкрепата!

в момента съм адски ядосан, защото вчера супер безцеременно ми беше отнето първото място на въпросния конкурс. позволявам си да споделя това първо тук. хора, не знам какво да кажа - досега са ме рязали хиляди пъти в бг, вече не ми прави впечатление, но в световен мащаб не вярвях, че това е възможно, не и по този прозрачен начин... :(

темата е дълга и аз ще обясня супер обстойно всичко за SC, но за референция от финала, моля прочетете оценките на съдиите на 20 стр.:

http://ww w.istockphoto.com/forum_messages.php?threadid=76601

в момента съм адски афектиран, просто нямам думи!!!

и да - наистина нямам време, това е факта, поради които не се включих до момента в дискусиите, само за информация - от първата тема на paff пиша материал на БЪЛГАРСКИ за всеки, който се интересува от правилата, както и тънкостите в SC.

и не - въобще не ме е страх от конкуренция, защото аз повече няма да участвам в Steel Cage! сега отивам да им кажа, къде точно да си заврат дисковете и книгите, както и "престижната" iStock тениска полагащи се на "втория"!

P.S. при мен microstock-bg не се отваряше за известен пириод Роби, не знам защо, но в никакъв случай не съм човек, който "си трае" и си "пази тайните"

www.rosendukov.com

• wow последния ти blow беше пъти по-добър от на nbodine... идея си нямам как са оценявали... но моето мнение и ако съдя по коментарите победата ти беше сигурна!

Image Blows

nbodinenbodine
                                                                rosen_dukov
    rosen_dukov

Round 1

image
    image

Round 2

image
    image

Round 3

image
    image

• росене, всичко е точно, не си длъжен да споделяш нищо, а ако го правиш - още по-добре

относно неотварянето - много странно, сайта си беше ок, ако се повтори - може да ми пишеш да го видим къде е проблема

относно текста на БГ - ще се радвам да го пуснеш тук :)

а за бетъл-а:

аз не разбирам от тези неща, и не мога да направя адекватна оценка

това което те съветвам е да не правиш нищо сега, остави го да отлежи малко ...

• Браво, Росене!

Като оставим настрана класацията, страшно се радвам, че има наш човек в SC. Желая ти успех!                

• мерси за линковете paff, роби - вече им написах "кървавото писмо " :) да са живи и здрави...
    www.rosendukov.com

• Колкото повече се занимавам с ИС толкова повече се убеждавам, че вместо да гледат работата ти,

гледат съвсем други неща и следователно колкото и гневни писма да им пише човек все са им малко.

Така ми се ще да греша. : \

• Аз също искам да поздравя Росен за това което е направил. Впечатлен съм!

Росене, това както разбирам е някакво състезание за фотошопски колажи...ако е така бих искал само да попитам, има ли ограничение за използваните файлове в колажа? В смисъл трябва да са 100% твои неща или може да се ползват от фрии снимките в ИС? Интересно ще ми е, да прочета на български това което смяташ да пуснеш за този конкурс. Още веднъж БРАВО!

Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Поздравления  за уменията и разкошните неща които направи на финала. Беше очевадно, че си по-добър от нея. Съжалявам че така те ощетиха!!!Frown 
  • дайте ми само малко време, за да довърша текста...
    www.rosendukov.com
  • Какво са направили истока?

• между другото темата е добър пример защо не трябва да се правят избързани заключения, особено пък за хора които не познаваме

• Росен, поздравления и от мен ! Невероятни колажи ...какъвто и да е резултата, таланта няма кой да ти го отнеме !

• ядосват ме с rejections ама...

...да не цапам темата допълнително

Колажите са много яки наистина! : )

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации