Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    •  
      CommentAuthorpaff
    • CommentTime18.07.2008
     permalink

http://istockphoto.com/article_view.php?ID=459

някой знае ли нещо за тези Steel Cage битки и въобще за правилата им... четох аз но така и не разбрах какво трябва да го правя този .psd файл... това което разбирам е че трябва да се направи нова композиция и въобще нов кадър със елементите които са вътре само... обаче не ми е ясно какви ефекти мога да използвам и кое е позволено и кое не...

иначе на този батъл роял наградата е $5000 :)

дайте да разясним нещата и да се пробваме всички...

Money mouth

My StockPhotography Portfolio ShutterStock
  1.  permalink
    И аз съм се опитвал да им разгадая правилата, но нещо не успявам. Имаше и българско участие май наскоро.
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime18.07.2008 (редактирано)
     permalink
    И аз отдавна ги гледам но немога да зацепя какво точно искат да се прави с тоя файл. Единственото нещо което разбрах че битката е между двама и има няколко тура. Един вид аз трябва да предизвикам някой от моята CN или друг юзер от сайта, които е отметнал че иска дя участва в битка и да мери сили. Предполага се, че и други така с бият по същото време  и единия печели и натам вече не ми е ясно. Как се решава от сичките спечелили кой е истинския победител. Аз поне толкова схванах от правилата.

Реклама