Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Я да си пусна и тук обективчето, че то се е утрепало за сток.
Здравейте, продавам си макрото Canon EF 100mm/f2.8 USM MACRO
На 1 година и половина. Купен от павилиона.
Има си гаранционна карта (гаранцията обаче е изтекла - тогава беше само 1 година)
В перфектно състояние - като нов.
Към него отделно съм купувал оригинален сенник - ЕТ-67 (само той струва 72лв)
ЦЕНА - САМО ОБЕКТИВА 710лв
СЕННИКА - 50лв (може отделно)
ОБЕКТИВ + СЕННИК = 750лв (подарък 58мм UV филтър Bower)
Намират се в София
- могат да се видят по всяко време, включително работно.
За куриер засега не се наемам - особено за такава техника.
Сенника може по куриер за сметка на купувача.
Връзка с мен тук, или на ИЦКЮ 8125446
НОВИ ЦЕНИ
ЦЕНА - САМО ОБЕКТИВА 700лв
СЕННИКА - 40лв (може отделно)
ОБЕКТИВ + СЕННИК = 730лв (подарък 58мм UV филтър Bower)
НОВА ЦЕНА - 680лв
ехеееее, кво става?
Ако в тоя форум никой не ще 100% сток обектив

Ами щото се сдобих с макро пръстени, които са ми достатъчни за малкото сток който наистина снимам отблизо.
Що се отнася до рязкостта и контраста, качвам пръстените на 50/1.4 или 70-200/4 L IS така че няма проблем. Освен това, преди се налагаше да снимам на ф2.8-4, на които този обектив е достатъчно остър, но сега на f8-11-13 всички дават задоволително качество.
А и преди нямах портретен обектив, и ползвах този, но сега като взех 85/1.8, стотицата стана излишна. Няма смисъл да си затварям пари заради едно снимане на буболечки веднъж в годината, а и трябва да освободя капитали за новото 3D/7D и 135/f2 L
Забавно. Точно това е и причината да не съм чак толкова на зор за 100-тицата, въпреки че е супер обектив.
И аз имам 85мм + 70-200 + 24-105, и макро пръстени и снимам на f16.
А и да, разбира се събирам за наследника на 5D.
хаха, сички сме на тоя хал за наследника. Резолюция си трябва и детайл.
Btw 50% от последните ми продажби са large размер, и като сметнах колко губя от 8-те МП срещу 16 примерно и двойна цена...
ъъъъ малко позабравих да влизам тука.
Нищо, тъкмо екобо ми е направил по-добра реклама с 1Дс-а.
Мерси
запазен - 99% продаден
БТВ, в предишната тема дето си продавах халогените, споменах че ПОДАРЯВАМ самоделната ми палатка!
EXO99 така и не дойде да си я вземе, дори след 2 подканяния. Който я иска - идва до х-л Плиска и му я донасям
подари я на купувача на 100-ката
ако той не я иска, ще измислим нещо
еми 100-цата замина, и забравих аз да я предложа на купувача
Така че е авейлабъл
кво става? никой не ще палатка?
Не ми казвайте, че всички снимат с моноблокове и боксове?
Ок, сваля се от...подаряване
няма кашон, куба е направен от пластмасови тръби за канализация с конектори(незнам как се казва това дето ги съединява под прав ъгъл) и е практически вечен.
Белия материал? за тръбите ти казах - ако питаш за плата - плат за знаме (всички продавачки на платове на пиротска го знаят)
Показани от 1 до 25 от общо 25