Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    •  
      CommentAuthorpaff
    • CommentTime16.07.2008
     permalink

(1)(2)(3)

(5)(4)

разликите са единствено в експонирането... но не мога да реша по-светла или по-тъмна, варианти 4 и 5 са затъмнени само по краищата за разлика от другите

какво ще кажете? Undecided

My StockPhotography Portfolio ShutterStock
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime16.07.2008
     permalink

малко ти е странно номерирането ;)

това дърво и друг път съм го виждал Tongue out - много добра сток поляна:)

по темата: готин кадър
    аз бих предложил тъмно небе, както на 2 или 3 и светло дърво както на първата или евентуално втората

т.е. от тези - като че ли втората ми харесва най-много 

слушай Админа | блога ми
    •  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime16.07.2008
     permalink
    N4 ...ама според мен зависи и от монитора ...
    •  
      CommentAuthorpaff
    • CommentTime16.07.2008
     permalink
    хаха да.... номерацията малко объркана :DMy StockPhotography Portfolio ShutterStock
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime16.07.2008
     permalink

ами аз това го виждам с някакъв надпис със светли букви - затова по-тъмното небе ми се струва по-добър вариант 

слушай Админа | блога ми
    •  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime16.07.2008
     permalink

случвало ми  се  е  и двата варианта на обработка да ме кефят и да се колебая
    (какво да се прави  нали наш'то градже си е най-убаво :))))  )

Та моето решение е  - пускаш два варианта...един сега по -тъмен ..и един по-светъл) след седмица  примерно ... :) и готово , че ако седнем всеки да го мислим и премисляме толкова много... ;)

•  
      CommentAuthorecobo
    • CommentTime16.07.2008
     permalink
    Последната - (4)My Stock Photos
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime16.07.2008
     permalink
    И аз съм за последната

Реклама