Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    •  
      CommentAuthorzazo
    • CommentTime15.07.2008
     permalink

Здравейте всички,

не успях да открия отговор във форума, затова стартирах нова тема. Да ме извини админ-а, ако вече има подобна, но не успях да я намеря.

И така, въпросът ми е...следва ли да се представи пропърти релийз за църкви и храмове, които съм снимал? Видях няколко снимки на Александър Невски, но предполага, че никой не е качил проперти рилийз за тях. Някой има ли опит с подобен казус?

Благодаря предварително!

•  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime15.07.2008
     permalink
    за църкви, манастири и подобни не се иска рилийзслушай Админа | блога ми
    •  
      CommentAuthorzazo
    • CommentTime15.07.2008
     permalink

Много благодаря robi-bobi!

Щракнах няколко кадъра днес и се притеснявах да ги кача. Сега...качвам с пълна пара!

• CommentAuthorBuLdo
    • CommentTime22.07.2008
     permalink
    На мен пък току що ми отказаха 2 снимки точно на Ал. Невски заради property release  ... !?
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime22.07.2008
     permalink

аз съм качвал един манастир, има и хора от форума които са качвали и Невски - много странно

може да опиташ пак да я пратиш с обяснение че снимката е на храм, постоен в еди кой си век, ала бала

слушай Админа | блога ми
    • CommentAuthorvanilla
    • CommentTime22.07.2008 (редактирано)
     permalink
    Да и на мен на Невски ми отказаха, но аз и не се занимавам да се обяснявам кое къде, кога и как е построено. Предпочитам да си използвам времето за снимане, а не да прекачвам again and again една и съща снимка.Smile И все пак въпросните снимки на храма отказани в ИС във Фотолия се продадоха за някой друг $$Wink
    • CommentAuthorMixMike
    • CommentTime23.07.2008
     permalink

аз съм качвал на Невски и ми ги приеха. Дори и се продават добре.

На рилския манастир ми отказаха някои на самата сграда, но учудващо ми приеха снимки на иконите вътре...иди ги разбери. Просто се случва кирлив инспектор. Винаги трябва да се има едно наум относно архитектура или храмове/манастири. Има дори хора, които нарочно не качват подобни неща, защото има шанс да им ги откажат и да им падне "acceptance rate-a", а той е много важен специално за IS

Между другото, направих си статистика, че събота и неделя ми отказват най-голям процент снимки, и като ги кача отново (но през седмицата) - ги приемат.  Вече престанах да качвам четвъртък и петък.Laughing

• CommentAuthorBuLdo
    • CommentTime23.07.2008 (редактирано)
     permalink
    " има шанс да им ги откажат и да им падне "acceptance rate-a", а той е много важен специално за IS"
    колко важен ? [= в смисъл голямо влияние ли има acceptance rate-a на продажбите ( или по-скоро на алгоритъма на търсачката... ) ?
    • CommentAuthorboris
    • CommentTime23.07.2008
     permalink
    Единственото нещо което зависи от това е дали ще те приемат за ексклузивен. Трябва да имаш над 50%.
    • CommentAuthorMixMike
    • CommentTime23.07.2008 (редактирано)
     permalink

мне, гледал съм зависимости.

Еднакви фронтални снимки на карти за игра. Мои и на друг юзър. Качени по едно и също време. Моите с повече продажби, повече пъти видяни...обаче по-назад в best match алгоритъма. Тогава бях с около 60% "acceptance rate".

Преди няколко дни минах 75%, и веднага се усети повишение на продажбите спрямо предишния месец, въпреки че юли и август принципно са най-слаби. На мен юли ще ми е най-силен за цялата година...малко, но все пак ПОВЕЧЕ продажби в отпускарски месец.

P.S. все пак трябва да кажа, че в случая с картите бях bronze, а другия човек поне silver, a сега през юли станах silver и може и от там да е увеличението, но - никой не знае. Все пак започнах повече да се заглеждам в снимките и ако сметна че ще я откажат дори не я качвам 

• CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime24.07.2008 (редактирано)
     permalink
    Аз не мисля че е необходимо чак толков да се мисли по този въпрос. Никога не знаеш какво реално е необходимо на клиента. Аз лично имам примери за много добри продажби на неща,който не съм очаквала че изобщо ще се продадат и един път и други който ми изглеждат абсолютно неприложими, но въпреки това хората ги купуват по неясни за мене причини. С две думи съмнявам се че има дискриминация на тема бронз, силвер или каквото и да било. Аз когато бях бронз имах  най-много продажби, сега само мога да си мечтая за тях, а не ми отказват кой знае колко често новите работи:)

Реклама