Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Писна ми да продавам снимки с голяма резолюция за $0.33...
Оставам в Дриймстайм и АйСток засега, там поне цените са по-прилични
Не знам вие какво мислите, ама аз за 20-30 долара на месец не смятам повече да подарявам снимки. Забранил съм субскрипшъните в АйСток, ще го направя и в Дриймстайм веднага щом разбера как и ми остане време...
My Stock Photos
Само да кажа защо си изтрих снимките от Шатъра: в шатъра имах почти 3 пъти повече снимки отколкото в АйСток. Започнах да качвам в ШС доста преди да качвам в ИС, в АйСток качвах по-малко, щото нямат ФТП и ми е адски досадно качването там. Вчера се загледах в статовете:
в ШС продажби 1907 за 617$
в ИС продажби 574 за 488$
Или в ШС реално се печели около 3 пъти по-малко. Ако бях наблегнал на ИС резултатите щяха да са съвсем други.
Има и нещо друго: кой ще купи снимка за повече пари от ИС или ДТ, ако я има същата в ШС за жълти стотинки?! Никой!
Те затова си изтрих фотките. Изтрих ги и от останалите сток сайтове (остана само Кресток, ама и от там ще ги махна), щото там пък трагедията е ептен пълна...
My Stock Photos
Екобо, и аз в тази правилна посока започвам да мисля...
Така като гледам, май ще се откажа да кандидатствам в Шътърсток,(нещо попрехвален ми се струва)
4 поредни пъти се пробвам..с най-най снимките които имам... (знам много добре къде съм в сток фотографията...без излишно надценяване..)
Но наистина това не разбирам - да ми отказват при условие че снимките с които кандидатствам са приети и имат по 20-30 тина данлоуда( всяка) само за няколко месеца ..по другите сайтове...
хм... абе субективния човешки (ревюърски) фактор си е голема работа
несъмнено!
както и да е... живота продължава, нищо от написаното по-горе не е фатално
Желание и упоритост ви желая...каквото и да подхванете 
Mick, не ти требе ШС, наблегни на ИС с евентуална опция за екслузив. Няма смисъл от всичките тея гимнастики по 20 сайта. Разкатаваш се от качване за жълти стотинки...
Васо, не мога да намеря как да забраня субскрипшъните в ДТ. Ще питам съпорта възможно ли е това изобщо или и в този сайт мислят повече за купувачите, отколкото за фотографите
Ники, май требе админа на Дриймстайма да го реши това...? Незнам.
Сега, относно твоето твърдение : "кой ще купи снимка за повече пари от ИС или ДТ, ако я има същата в ШС за жълти стотинки?! Никой!"
Кажи ми само Yuri Arcurs по прост ли от всички нас тук в този форум?
Ти знаеш, говорили сме много пъти за него но....човека качва едни и същи снимки, с много малка разлика, във де що има сайт за микросток. И продава!!! Защо го прави? При положение че Шатъра плаща жълти стотинки, той защо не си изтрие снимките и да остане само в Айсток? Ексклузивен при това...?
Иначе, аз ти уважавам избора,така си решил... сигурно си го премислил добре . Успех!!!
Васо, аз гледам и от моята камбанария, щото същите фотки ги имам и на моя сайт ;–)
А Юри не ме интересува, той така е решил... Гледам само, че си е изтрил (почти) всичките снимки от БигСток-а, защо ли? ;–)
My Stock Photos
БигСток-а няма нищо общо с Шатъра!!! Ама нищо!
Между другото, Юри също на скоро махна събскрипшъните си от някой от тези сайтове точно с тази идея.
А иначе той работи по съвсем различен начин - автоматизирал си е и качванията и има други хора които да му вършат тази работа. Идва момент в който човек трябва да си зададе въпроса дали предпочита да снима повече или да кейуорди и ъплоади.
А иначе има и топ стокъри които са избрали екслкузивността - Лизе Гагне. Тя прави по-малко даунлоуди от Юри, но като се има в предвид че има много по-малко разходи от него, предполагам че е на доста по-голяма печалба.
My Stock Photos
Показани от 1 до 12 от общо 12