Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    •  
      CommentAuthordin
    • CommentTime27.08.2008
     permalink
    писах им, и те ми затвориха акаунта най-любезно
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime27.08.2008
     permalink
    това се казва да си малък, но коректен :)слушай Админа
    • CommentAuthormarcov
    • CommentTime27.08.2008
     permalink
    din, какво им писа, дай някакъв примерен текст на английски, ако можеш копирай го тук, че не съм много на 6 с английските словосъчетания. :)FOTO-MAN
    •  
      CommentAuthordin
    • CommentTime27.08.2008
     permalink

Hello people, I want to close my account, what should I do?
    greetings,
    din

• CommentAuthorMixMike
    • CommentTime28.08.2008
     permalink

пфахахахахахахахах

/съжалявам за спама/ 

•  
      CommentAuthordin
    • CommentTime28.08.2008
     permalink
    какво злорадстваш бе гад :Р
  1.  permalink
    i'm out of fotolia... without no problem
    •  
      CommentAuthorpaff
    • CommentTime02.09.2008
     permalink
    аз си чакам.... октомври ще мога да си махна снимките вече от ДТ.... face-monkey:My StockPhotography Portfolio ShutterStock
    •  
      CommentAuthorzazo
    • CommentTime06.09.2008
     permalink
    Опитвам се да си закрия акаунта в Кресток, но от май май са претрупани с работа, защото въобще не ми връщат отговор на имейлите. :)
    • CommentAuthormarcov
    • CommentTime09.09.2008
     permalink

Мерси Din Smile

Zazo и аз това чакам. Вече съм аут от Stockexpert, чакам Crestock и Bigstock да ми изтрият акаунта. По-добре на 2-3 места да се съсредоточа, че иначе ще снимам или ще пиша ключови думи и описания само :) Сякаш предпочитам да снимам...

FOTO-MAN
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime09.09.2008
     permalink
    за другите сигурно имаш право, но за Stockexpert определено си сгрешил!
    • CommentAuthormarcov
    • CommentTime09.09.2008
     permalink

vasoart, може и да си прав, ама май и зависи какъв тип снимки или графика правиш и подходящия сайт за теб. Реших да останат само Dreamstime, Istock и Fotolia, където поне имам някакви продажби. Някои из темите казват че в Istock имат най-много продажби. Може...ама аз там имам цяла 1 продажба, макар че имам същите снимки във Fotolia, където имам най-много даунлоуди. / а Боби примерно го е наредил при него на предпоследно място/ Според мен си зависи какъв тип фотография правиш. А пък и като времето те притиска не е много удачно да качваш в 5-6 сайта.

При теб как е стокексперта? 

FOTO-MAN
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime09.09.2008
     permalink

При мен там е много добре, и като се има предвид че обикновено дават по 1,50-2$ на даунлойд ....е супер :)Освен това одобряват снимките ми за половин час ,един път даже и на 5 та минута. Това е съвсем сериозно, не е майтап! Smile Колкото да Istock....за мен тази тема в този сайт е приключена и не искам да коментирам нищо. Изводите за него съм си ги направил отдавна и не приемам чужди.

Желая ти успех!

2.  permalink
    ако си изтрия всички файлове от shutterstock и запазя contributor акаунта празен, може ли да кандидатствам exclusive в istock?
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime09.09.2008
     permalink
    мисля че можешслушай Админа
    •  
      CommentAuthorturin
    • CommentTime09.09.2008
     permalink
    И аз мисля, че можеш — става дума за ексклузивно предоставяне на кадри, а не на забрана да се записваш по сайтовете. Така че не би трябвало изобщо да има проблем — изтрий си акаунта, ако така искаш и ако не ти харесва даденият сайт, иначе можеш да си го запазиш.Arcane lore - direct publicism site
    •  
      CommentAuthordin
    • CommentTime09.09.2008
     permalink
    да живее ref. програмата на SS ; )
  3.  permalink
    проучих, най-добре да се закрие акунта, защото файловете се продават и като CD колекции и т.н.

Реклама