Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
слушай Админа
FOTO-MAN
Hello people, I want to close my account, what should I do?
greetings,
din
пфахахахахахахахах
/съжалявам за спама/
My StockPhotography Portfolio ShutterStock
Мерси Din
Zazo и аз това чакам. Вече съм аут от Stockexpert, чакам Crestock и Bigstock да ми изтрият акаунта. По-добре на 2-3 места да се съсредоточа, че иначе ще снимам или ще пиша ключови думи и описания само
Сякаш предпочитам да снимам...
vasoart, може и да си прав, ама май и зависи какъв тип снимки или графика правиш и подходящия сайт за теб. Реших да останат само Dreamstime, Istock и Fotolia, където поне имам някакви продажби. Някои из темите казват че в Istock имат най-много продажби. Може...ама аз там имам цяла 1 продажба, макар че имам същите снимки във Fotolia, където имам най-много даунлоуди. / а Боби примерно го е наредил при него на предпоследно място/ Според мен си зависи какъв тип фотография правиш. А пък и като времето те притиска не е много удачно да качваш в 5-6 сайта.
При теб как е стокексперта?
FOTO-MAN
При мен там е много добре, и като се има предвид че обикновено дават по 1,50-2$ на даунлойд ....е супер
Освен това одобряват снимките ми за половин час ,един път даже и на 5 та минута. Това е съвсем сериозно, не е майтап!
Колкото да Istock....за мен тази тема в този сайт е приключена и не искам да коментирам нищо. Изводите за него съм си ги направил отдавна и не приемам чужди.
Желая ти успех!