Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Mick благодаря съжалявам за линка ще опитам пак. Не става нещо сложил съм 3 снимки кажете нещо за тях. Благодаря предварително
тъкмо оправях линковете и видях че и ти ги качваш
мисля че сега е наред
относно снимките ... ще се опитам да посоча част от проблемите които виждам в тях
нека горното да не те обезкуражи, ами да те насочи и надъха
успех
слушай Админа | блога ми
Здравейте, фотографията ми е хоби но вече все по често ме викат на разни мероприятия да снимам.Рових се из сайтовете за да си намеря обектив за моя 350д и случайно попаднах на тема за микросток.Отворих сайтовете за микросток и поразгледах снимките (ако могат да се нарекат така) изглеждат ми повече като 3Д монтаж но както и да е реших да пробвам една снимка, която не е в изискванията за запазена марка и др но ще я пусна тук просто да си кажете мнението (става ли от мен стокър или не
)Снимал съм от ръка с вградената светкавица ,като фон сложих един бял лист от долу а на светкавицата направих нещо като мини софтбокс, също ползвах и друг бял лист да отразява над уреда и според мен се получи добър ефект,след това в фотошопа направих фона бял и малко цветовете ....но ми изглежда пак естествена сравнение с сток фотографиите от сайтовете
Да прочетох за изискванията, и твоя отговор ме укуражава след като толкова малко проблеми изтъкваш, най голям проблем имам с цветовете защото на мен ми харесват едни цветове а като чета темите и се споменава "сток видът е еди какъв си" и реших да опипам почвата така да се каже да видя колко хард са изискванията в обработката и осветлението.
Показани от 1 до 6 от общо 6