Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Ranking Payment / Download
White 0.25 Credit
Bronze 0.26 Credit
Silver 0.27 Credit
Gold 0.28 Credit
Emerald 0.29 Credit
Ruby 0.30 Credit
Sapphire 0.31 Credit
Diamond 0.32 Credit
My Stock Photos
аз не разбрах какъв е проблема.... ? и защо :@ ? в СС е по същия начин 25 снимки на ден за същите пари...
btw мен мн ме издразни че не ми пратиха мейл дори и случайно разбрах....
My StockPhotography Portfolio ShutterStockhttp://submit.shutterstock.com/earnings_schedule.mhtml
Това са парите, които дават в shutterstock и на мен ми се виждат доста по различни от това което ми предлага fotolia
Това е от форума иначе няма никаде другаде информация
http://www.fotolia.com/forum/viewtopic.php?id=11839
Не знам колко важни са клиентите на агенциите, амаа...тaка като се замисля,
единствено субскрибшън стратегията на повечето сайтове
би ме отказала от микростока... за жалост,
по принцип - (не визирам никой в темата , да поясня
)
- се старая винаги да съм по-близо до тези, които повече работят отколкото да се увличат в приказки,
и по далече от хленчещо-мърморещите за дреболии и търсещите под вола...
Обаче тук подкрепям с 2 ръце julydfg за негодуванието и...
Но пък си мисля , че не е измислен все още метода с който бихме променили това ?!?
а аз не разбирам как може да има хора които мърморят
)))
предполагам всички са наясно че с микросток можете да си заработвате от 100$ на месец
до 50 000$ на месец че и нагоре! (има такива хора и е факт)...
така де... тук всичко зависи от вас самите... никой не ви взема от парите...
получавате това което сте си заслужили и именно това ме грабна в цялата идея!
Хубавото е че няма таван.... всичко си зависи от вас!
чета някои от форумите на агенциите и не разбирам защо има толкова недоволни хора ???
...хора тук няма място за извинения.. всеки сам поставя граници на възможностите си съзнателно или не..
ако сте недоволни... можете да вините единствено себе си! не знам защо ги говоря тези неща, би трябвало да са ясни на всеки.... не искам да обиждам никой... просто пренасочете цялата тази енергия към креативност и желание.
My StockPhotography Portfolio ShutterStock
слушай Админа | блога ми
Paff ми не мърмори
Следващия път може и по 5 цента да ти
дават на данлоуд, а ти прави и 500 000$ ако можеш. Аз не съм съгласен една
агенция да ми намалява драстично заплащането просто защото искат да дръпнат
клиентите от другите агенции и го правят по най-неприемливият начин, като свалят
цените на и без другото евтиният абонамент.
"предполагам всички са наясно че с микросток можете да си заработвате от 100$ на месец до 50 000$ на месец че и нагоре!"
Дано обаче са наясно и със това-
колко трябва да наброява въпросното портфолио за да може да продава 50 000$ (че и нагоре) ...
Особено със събскрибшъни по 20-30 цента,
а за това- " ако сте недоволни... можете да вините единствено себе си!"
бих те посъветвал отново да прочетеш какво пише:
"....Следващия път може и по 5 цента да ти дават на данлоуд, а ти прави и 500 000$ ако можеш. Аз не съм съгласен една агенция да ми намалява драстично заплащането просто защото искат да дръпнат клиентите от другите агенции и го правят по най-неприемливият начин, като свалят цените на и без другото евтиният абонамент."
-------------------------------------
излизам от темата че май нещо всеки е прав за себе си ... пък не ми се спори...
аз все си мисля че сме от едната страна на барикадата
и че е хубаво да се коментират интересните мнения по темата ... ама крайните такива са излишни...
Хубав ден на бандата..
Лято е, и всичко далеч от морето е провинция...
морето моретоооо...
btw съм съгласен и с вас... :Р просто си споделям собственото мнение
My StockPhotography Portfolio ShutterStockСъбскрипшъните не са толкова евтини за да дърпат от конкурентни сайтове клиентите, а за да повишат общата печалба (много продажби, общо за повече пари).
Давам пример - на запад можеш да си купиш мп3-ка за $1. Има места обаче, където за $10/месец можеш да слушаш колкото си искаш музика. Всяка песен ти излиза мнооого по-евтино, но накрая плащаш повече пари (тоест по $1 средно купуваш под 10 песни на месец).
Показани от 1 до 14 от общо 14