Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Мноооооого е рано още. Все пак едва ли са много хората които вече са купили subscription.
Всяка разлика в даунлоудите за момента не се базира на subscriptions.
аз засега нямам даунлоуди от събскрипшънс. Продажбите са нормални.
Има нов банер за 20% off за събскрипшъните, явно не вървят
Аз имам продажби на събскрипшънс вече ама са доста малко.
А на промоцията за 20% му се вика 'introductory offer'. За зарибявка. Няма как да прецениш дали ще вървят или не
Има и някаква вероятност, голяма част от клиентите дет ползват абонамента (subscription) просто да си имат текущ такъв на друг сайт в момента... тъй че едва ли ще стане от веднъж... постепенно ми се струва ще да е : ))
Иначе незнам дали е изненада това за SS, мисля би трябвало да са се сетили, ще вдигайки цените навлизат на друго ниво.
Нивото на което се включват и по-едрите агенции, че дори някои от тях са на пистата още от преди...
каквото и да става, дано само не са потърпевши contributors че...
Що си мисля, че преебаните от субскрипшъните ще са фотографите...
Аз отсега съм забранил субскришъни за най-вървежните ми файлове. Щото сега като продам нещо с голяма резолюция вземам 2-3-4 долара, а от субскрипшъна ще вземам жълти стотинки. И що ли аз да съм преебания? Да го духат. Нема евтино! Не давам на субскрипшън!
My Stock Photosrosen_dukov - "как се разбира кое е от subscriptions?"
ами, в статистиката на данлоуднатата снимка се вижда.. (за пример мога да дам исток или дримстайм, тъй като там нагледно съм го виждал как работи) за другаде не знам, но преполагам и там е в статистиката
най-често въпросния данлоуд е голям размер примерно 2000x3000px а за него е платено -0,30 $
докато в "нормалния" случай - би трябвало да е от порядъка на 2 долара ... - е -това зависи от ценовата политика на съответния сайт разбира се...
Странно че в дримстайм търсих опция за отписване от събскрипшъните, но не намерих...? някой знае ли нещо по въпроса?
в айсток например -има такъв избор... за всеки отделен файл
не знам за субскрипшъните ...
ама преди малко се загледах в една моя снимка в исток,
и ето какво излезе ?
некви разлики ...дето им се чудя..
да не би да има разлика от това по кое време е купена
PM или AM ?
Показани от 1 до 11 от общо 11