Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
  1.  permalink
    имате ли вече идея за какво иде реч? видях, че интерфейса е променен... има ли начин да се разбере кои са pay-per-go  и кои through subscriptions? мисля, че даунлоудите поемат нагоре, а вие?
    • CommentAuthorboris
    • CommentTime27.05.2008
     permalink

Мноооооого е рано още. Все пак едва ли са много хората които вече са купили subscription.

Всяка разлика в даунлоудите за момента не се базира на subscriptions.

2.  permalink
    зням, че е рано. Имам предвид всички ли са на All-On Subscription функция?
    • CommentAuthorMixMike
    • CommentTime05.06.2008
     permalink

аз засега нямам даунлоуди от събскрипшънс.  Продажбите са нормални.

Има нов банер за 20% off за събскрипшъните, явно не вървятFrown

• CommentAuthorboris
    • CommentTime05.06.2008
     permalink

Аз имам продажби на събскрипшънс вече ама са доста малко.

А на промоцията за 20% му се вика 'introductory offer'. За зарибявка. Няма как да прецениш дали ще вървят или не Cool

•  
      CommentAuthordin
    • CommentTime05.06.2008
     permalink

Има и някаква вероятност, голяма част от клиентите дет ползват абонамента (subscription) просто да си имат текущ такъв на друг сайт в момента... тъй че едва ли ще стане от веднъж... постепенно ми се струва ще да е : ))

Иначе незнам дали е изненада това за SS, мисля би трябвало да са се сетили, ще вдигайки цените навлизат на друго ниво.
    Нивото на което се включват и по-едрите агенции, че дори някои от тях са на пистата още от преди...

каквото и да става, дано само не са потърпевши contributors че...

•  
      CommentAuthorecobo
    • CommentTime05.06.2008
     permalink

Що си мисля, че преебаните от субскрипшъните ще са фотографите...

Аз отсега съм забранил субскришъни за най-вървежните ми файлове. Щото сега като продам нещо с голяма резолюция вземам 2-3-4 долара, а от субскрипшъна ще вземам жълти стотинки. И що ли аз да съм преебания? Да го духат. Нема евтино! Не давам на субскрипшън!

My Stock Photos
  3.  permalink
    как се разбира кое е от subscriptions?
    •  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime08.06.2008 (редактирано)
     permalink

rosen_dukov - "как се разбира кое е от subscriptions?"

ами, в статистиката на данлоуднатата снимка се вижда.. (за пример мога да дам исток или дримстайм, тъй като там нагледно съм го виждал как работи) за другаде не знам, но преполагам и там е в статистиката

най-често въпросния данлоуд е голям размер примерно 2000x3000px а за него е платено -0,30 $

докато в "нормалния" случай - би трябвало да е от порядъка на 2 долара ... - е -това зависи от ценовата политика на съответния сайт разбира се...

Странно че в дримстайм търсих опция за отписване от събскрипшъните, но не намерих...? някой знае ли нещо по въпроса?

в айсток например -има такъв избор... за всеки отделен файл

•  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime08.06.2008 (редактирано)
     permalink

не знам за субскрипшъните ...

ама преди малко се загледах в една моя снимка в исток,

и ето какво излезе ?

Monday May 05, 2008, 09:00 PM Small Regular 0.81
    Monday May 05, 2008, 11:36 AM Small Regular 0.66

Wednesday April 16, 2008, 06:52 AM Small Regular 0.60

некви разлики ...дето им се чудя..:)

да не би да има разлика от това по кое време е купена :) PM или AM ?

•  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime08.06.2008
     permalink
    някой е купил кредити отдавна когато са били по-ефтини или е взел повече кредити и е получил намалениеслушай Админа | блога ми

Реклама