Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
:) ще се радвам да споделите мнението си.. кое ви харесва, кое трябва да се пипне..
My StockPhotography Portfolio ShutterStock
е, ти пък
дай снимка на която можем нещо и да мрънкаме
готино си кадрирал с облаците, харесва ми и дървото отзад
леко ми 'тежи' кадъра отдясно
и може би би било интересно ако хванеш ооще мъничко отляво, така че там да дойде текста или нещо което дизайнера ще слага и така той ще си 'уравновеси' снимката
иначе, цветове, кадриране, усмивка и място - за 6
интересна композиция, облаците ограждат фигурата. в училище ни казваха да не слагаме всичко в центъра, но и такъв кадър би си намерил реализация.
бих затъмнил съвсем леко крака под коляното, при естествена светлина в тази област нямаше да е толкова светло ...
жена ти я бива за модел, другия път вземете и малко дрехи за преобличане :) спокойно може и цветността на чорапа да отпадне
nname.org the devil himselfна мен си ми харесва и централната композиция - тук си лежи добре
хм, гледам облаците - добавяни ли са или са си така
слушай Админадобра работа
само няколко дреболии:
1. малко по-тъмно (контрастно) небе за да изпъкне светлата фигура (ако ползваш маска във фотошоп ще можеш да докараш и онова едва доловимо сияние около модела дето е модерно напоследък)
2. дървото бих го прибрал леко навътре за да се оформи диагонал от обектите - букет, мома, дърво... което пък може и да не ми хареса като го видя
3. още малко пространство отдолу, в момента макар че не се вижда стъпалото е отрязано а това се усеща несъзнателно
4. ако е за сток, помисли къде оставяш пространство за надписи.
много яка серия наистина
За цветовете немога да кажа нищо, на моя монитор изглеждат добре. Но на мене ми е болна тема калибрирането. Понякога полудявам да доизпипвам цветовете, а то понякога няма смисал, защото един на 100 човека ще види истинските цветове. Аз тия дни си гледах мой неща на чужди монитори. И става дума за ОГРОМНИ цветови разлики.
На мене само дървото ми се вижда излишно.
Иначе евала че имаш търпение да правиш такива фотомонтажи.
А между другото пътувах по празниците софия-морето от долу през Пловдив. Имаше огромно количество поляни с тези цветя(някаква реколта са, бяха оградени). Синап ли е това? А по пътя над балкана са доста по-малко.
Благодаря много за съветите! ...радвам се че писаха доста хора.. и имам едно предложение към админа... адски хубаво и полезно ще е ако има нещо като отделна секция където всеки ще може да се възползва от съветите на другите... тук всички се интерисуваме от една определена тема и това да си помагаме по този начин ще направи сайта още по-полезен... идеята ми е да си има специално място където да си пускаме снимките над които работим и да даваме/търсим съвети/критика... хубавото е че всеки човек може да види нещо различно в кадъра ти, нещо за което не се е досетил... Аз с удоволствие ще помагам и ще давам съвети колкото мога... и пак казвам... занимаваме се с едно и също нещо и всеки си е изградил свой поглед и разбиране... точно от това трябва да се възползваме и да си помагаме. Аз примерно често се сблъсквам с да кажем серия от 3-4 почти еднакви кадъра и се чудя кой е най-подходящ... би било чудесно да потърся друго мнение/поглед.
Надявам се да ви хареса идеята ми и да сте отворени за мнението на другите!
Какво мислите?
Отново много добро изпълнение .Но понеже искаш съвети и препоръки ,позволявам си да дам една насока само : момичето има невероятно излъчване ,ведро, но е малко унисекс. Може би там е силата на снимката ,а може би си струва да я облечеш в рокля:)
А за цветовете : аз също имам проблем и мислех да ви питам , като работя в шопа виждам едни цветове, а после като ги разглеждам с windows pictures and fax viewer ,далеч не са същите -някакви десатурирани :((
Това с десатурирането се дължи на цветовите профили.
Както го показва Шопа е най-вярно.
Показани от 1 до 13 от общо 13