Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Здравейте... имам едно въпросче към хората които се занимават с вектори...
Как се справяте с прозрачността... как се флат-ва и не се ли разбърква всичко в лейърите на епс файла...
Не съм сигурен но мисля че с илюстратора може да стане
Питай по вещите като Сънифрог !
Малко е трудно да се работи с прозрачност,особено ако трябва да спазваш техническите правила на IS( посочвам тях за пример, защотото никога нищо не пропускат) На мене скоро ми върнаха иллюстрация, с молба да премахна преливките от разни места, без да посочват кой конкретно, или да изчистя контур.....в друг слчай да махна шума( става дума за ситни дребни елементи като паттерн, но съставен от рандом малки формички, съзнателна част от дизайна).
Когато се ползва прозрачност има няколко основни проблема. Картинката става нерадиктируема,появяват се хиляди отворени криви и растерни битмапи. Това че е нередактируема не е голям зор, ако си направил картинката така че да е иделана в вида в който е, и купувача да няма необходимост да махне някой елемент. Вече другите два проблема се решават с технически опит за да избягваш появата на битмапи и плагини за затваряне на отворени криви.
Има много илюстраций който ти се струва че има прозрачност, но не е така.
Показани от 1 до 5 от общо 5