Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    •  
      CommentAuthorpaff
    • CommentTime16.04.2008
     permalink

Здравейте... имам едно въпросче към хората които се занимават с вектори...

Как се справяте с прозрачността... как се флат-ва и не се ли разбърква всичко в лейърите на епс файла...

Embarassed

My StockPhotography Portfolio ShutterStock
    •  
      CommentAuthordin
    • CommentTime16.04.2008
     permalink
    ъми никак
    просто не я ползвам за сток
    нито blending екстри ... е има как да се симулира ако е мн. зор
    •  
      CommentAuthorpaff
    • CommentTime16.04.2008
     permalink
    мхм....My StockPhotography Portfolio ShutterStock
    •  
      CommentAuthorlolaferari
    • CommentTime22.04.2008
     permalink

Не съм сигурен но мисля че с илюстратора може да станеEmbarassed

Питай по вещите като Сънифрог !

• CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime22.04.2008 (редактирано)
     permalink

Малко е трудно да се работи с прозрачност,особено ако трябва да спазваш техническите правила на IS( посочвам тях за пример, защотото никога нищо не пропускат) На мене скоро ми върнаха иллюстрация, с молба да премахна преливките от разни места, без да посочват кой конкретно, или да изчистя контур.....в друг слчай да махна шума( става дума за ситни дребни елементи като паттерн, но съставен от рандом малки формички, съзнателна част от дизайна).
    Когато се ползва прозрачност има няколко основни проблема. Картинката става нерадиктируема,появяват се хиляди отворени криви и растерни битмапи. Това че е нередактируема не е голям зор, ако си направил картинката така че да е иделана в вида в който е, и купувача да няма необходимост да махне някой елемент. Вече другите два проблема се решават с технически опит за да избягваш появата на битмапи и плагини за затваряне на отворени криви.

Има много илюстраций който ти се струва че има прозрачност, но не е така.  

Реклама