Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За други това ще стане основен източник на пари. Някои вече го направиха и сега работят за себе си, в удобно време и без шефове.Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    • CommentAuthorboris
    • CommentTime12.04.2008
     permalink

На ей този сайт, съм създал списък с всички българи в istock:

http://www.istock-apps.com/compare/groupInfo.php?gID=470

За да го ползвате, трябва да се логнете с акаунт на istock (за предпочитане не вашия с многото пари вътре :)

Може да видите списък на всеки фотограф - колко даунлоуда и ъплоуда има и колко даунлоуда на ден прави.

Ако не виждате името си в списъка, пишете ми ника си тук за да ви добавя.

• CommentAuthorOmegaTransFer
    • CommentTime12.04.2008 (редактирано)
     permalink

"За да го ползвате, трябва да се логнете с акаунт на istock (за предпочитане не вашия с многото пари вътре :)" - уточни какво имаш предвид, че аз не можах да си го преведа, плс.

Едит: след целодневно мислене схванах лафа в скобите;) 

• CommentAuthorOmegaTransFer
    • CommentTime12.04.2008 (редактирано)
     permalink

Иначе успях да вляза де :)

Едит: май не се виждам, ника ми е OmegaTransFer.  

•  
      CommentAuthorpaff
    • CommentTime12.04.2008
     permalink
    кажи ми че се шегуваш? LaughingMy StockPhotography Portfolio ShutterStock
    • CommentAuthorboris
    • CommentTime12.04.2008
     permalink

Имах в предвид че сайта не е официален, но ти трябва логин информация на istockphoto. Тоест има потенциален проблем да ти знаят паролата хора които не са от istock.

Не знам кой е човека който го е направил, нямам информация да е правил мизерии с акаунти, но при такива ситуации винаги е хубаво да си внимателен.

• CommentAuthorboris
    • CommentTime12.04.2008
     permalink

OmegaTransFer добавих те в списъка. Ще можеш да се следиш къде си спрямо другите ;)

paff, ти във istockphoto имаш ли акаунт?

•  
      CommentAuthorpaff
    • CommentTime12.04.2008
     permalink
    imam...My StockPhotography Portfolio ShutterStock
  1.  permalink
    10x, boris. Там съм отскоро и тепърва ще ви гоня;)
  2.  permalink
    Smile  10x и от мен Борис за групата която си създал!
    •  
      CommentAuthorpaff
    • CommentTime13.04.2008
     permalink

" Имах в предвид че сайта не е официален, но ти трябва логин информация на istockphoto. Тоест има потенциален проблем да ти знаят паролата хора които не са от istock.

Не знам кой е човека който го е направил, нямам информация да е правил мизерии с акаунти, но при такива ситуации винаги е хубаво да си внимателен. "

аз още не мога да разбера защо тогава се логвате? Undecided

My StockPhotography Portfolio ShutterStock
    • CommentAuthorSLR
    • CommentTime13.04.2008
     permalink

На мене ми мяза яко на Phishig site, дори и да не е такъв, нямам навика да си пиша паролите под път и над пътFrown

www.mikkro.com
    • CommentAuthorboris
    • CommentTime14.04.2008
     permalink

Нямам какво ди ви мяза на фишинг сайт. Сайта е относително популярен и никой още не е изпищял.

Групата за сравнение съм я направил публична, за да може да се логнете и с измислен логин и да я виждате пак.

Отивате на istockphoto.com и давате 'register' и за една минута си създавате нов логин нямащ нищо общо с този в който имате пари.

3.  permalink
    Е значи не съм схванал схемата с паролите (първия пост в скобите). 10х все пак за пояснението, борис.
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime15.04.2008
     permalink

яко :)
    сега остава да разбера какви са тези делти - стойности за актуалния месец?

за да поясня: направете си втори акаунт в ИС, който да ползвате само за този сайт. не си давайте юзера и паролата на истинския

слушай Админа | блога ми
  4.  permalink
    Аз вече го направих, но ще го имам предвид.   

Реклама