Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
На ей този сайт, съм създал списък с всички българи в istock:
http://www.istock-apps.com/compare/groupInfo.php?gID=470
За да го ползвате, трябва да се логнете с акаунт на istock (за предпочитане не вашия с многото пари вътре
Може да видите списък на всеки фотограф - колко даунлоуда и ъплоуда има и колко даунлоуда на ден прави.
Ако не виждате името си в списъка, пишете ми ника си тук за да ви добавя.
"За да го ползвате, трябва да се логнете с акаунт на istock (за предпочитане не вашия с многото пари вътре
" - уточни какво имаш предвид, че аз не можах да си го преведа, плс.
Едит: след целодневно мислене схванах лафа в скобите
Иначе успях да вляза де
Едит: май не се виждам, ника ми е OmegaTransFer.
My StockPhotography Portfolio ShutterStock
Имах в предвид че сайта не е официален, но ти трябва логин информация на istockphoto. Тоест има потенциален проблем да ти знаят паролата хора които не са от istock.
Не знам кой е човека който го е направил, нямам информация да е правил мизерии с акаунти, но при такива ситуации винаги е хубаво да си внимателен.
OmegaTransFer добавих те в списъка. Ще можеш да се следиш къде си спрямо другите
paff, ти във istockphoto имаш ли акаунт?
10x и от мен Борис за групата която си създал!
" Имах в предвид че сайта не е официален, но ти трябва логин информация на istockphoto. Тоест има потенциален проблем да ти знаят паролата хора които не са от istock.
Не знам кой е човека който го е направил, нямам информация да е правил мизерии с акаунти, но при такива ситуации винаги е хубаво да си внимателен. "
аз още не мога да разбера защо тогава се логвате?
На мене ми мяза яко на Phishig site, дори и да не е такъв, нямам навика да си пиша паролите под път и над път
Нямам какво ди ви мяза на фишинг сайт. Сайта е относително популярен и никой още не е изпищял.
Групата за сравнение съм я направил публична, за да може да се логнете и с измислен логин и да я виждате пак.
Отивате на istockphoto.com и давате 'register' и за една минута си създавате нов логин нямащ нищо общо с този в който имате пари.
яко 
сега остава да разбера какви са тези делти - стойности за актуалния месец?
за да поясня: направете си втори акаунт в ИС, който да ползвате само за този сайт. не си давайте юзера и паролата на истинския
слушай Админа | блога миПоказани от 1 до 15 от общо 15